Gruppavtalet innebär att föreningen står för kostnaden för ett basutbud med TV-kanaler och bredband om 100 mbit. Det börjar fungera via fiberkablarna fr.o.m. oktober.

Det är därför snart dags att börja koppla in våra TV-apparater, datorer m.m. till Comhems nät, via de nyinsatta mediafördelarna i våra hem. Det är Comhem som informerar om hur det rent praktiskt fungerar, och de olika tillval du kan göra utöver det basutbud som vårt avtal omfattar. Två informationstillfällen har genomförts i Kvantingen av Comhem, 17 och 18/9. Om du behöver ytterligare information får du den hos Comhems kundtjänst via telefon eller hemsida.

Obs! Du som har fast telefoni kopplat till personlarm ska inte byta till gruppavtalets telefonitjänst!

Vi vill också påminna om att du själv måste kontakta Comhem och anmäla dig till gruppavtalet. Du måste också själv säga upp avtal med eventuella andra distributörer om du inte vill ha kostnaden för dessa!

Anmälan till gruppavtalet bör endast göras på telefon 08-553 633 62 .