Här information om förändringar om vårt gruppavtal med Com Hem. Samtliga abonnenter ska också erhållit ett privat mejl om förändringen. Här information från Tele2 som föreningens styrelse erhållit:

Nu har två varumärken blivit ett. Som ett nytt och ännu starkare Tele2 kan vi göra mer för våra kunder. För dig som kund kommer allt fungera som vanligt utan att du behöver göra något. Du kommer även i fortsättningen erbjudas marknadens största utbud av telekomtjänster – från en och samma operatör. Vi bygger just nu ut ett av världens modernaste 5G-nät och uppgraderar samtidigt vårt 4G-nät med ny teknik. Det ger dig och miljontals andra tillgång till ännu snabbare och stabilare uppkoppling. Som kund hos Sveriges första klimatneutrala telekombolag bidrar du också till att göra skillnad – idag och för kommande generationer.

Som nya Tele2 kommer vi ge dig bättre service, smidigare lösningar och ännu mer obegränsade möjligheter för allt som är uppkopplat, oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare. Vårt mål är att fortsätta erbjuda obegränsade möjligheter, så att du kan fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.

Du hittar oss här på tele2.se/foretag, i Tele2-butikerna och hos Tele2s kundservice på telefonnummer 90 444.

Välkommen till Tele2 Företag.