Det har varit lite halabalo runt internet.

A3 numera Bredband2 drog in fiber i alla lägenheter för länge sen 2015? och föreningen skaffade då ett gruppavtal som föreningen betalade för. Varje medlem kunde sen utnyttja fibern men fick betala en månadsavgift till A3.

2019 sa föreningen upp föreningens gruppavtal med A3 och skaffade ett nytt med ComHem numera Tele2 där internet ingick. Då missades det att informera om det i infobladet.

Det betyder då att föreningen alltså har haft 2 internetleverantörer.

Nu 3 år senare har Bredband2 stängt ner och då vissa medlemmar tappat internet då de fortfarande använt Bredband2.

Vad kan ni då göra för att få internet?

Ni kan koppla in den router som gavs när Com Hem installerades och använda internet via Tele2, som ni redan har betalt för genom månadsavgiften. Då gäller det att använda det uttaget som oftast är installerat i vardagsrummet. Uttaget som sitter närmast hallen är oftast tillhörande Bredbands2 koppling. Får ni inte det att fungera felanmäl via Tele2 som ska fixa det.

Eller kolla med Bredband2 och om ni kan vara kvar hos Bredband2 som kund och betala själva.